You must have JavaScript enabled in order to use this theme. Please enable JavaScript and then reload this page in order to continue.
Loading...
Logo Kalurahan BANGUNCIPTO
Kalurahan BANGUNCIPTO

Kap. Sentolo, Kab. KULON PROGO, Provinsi DI Yogyakarta

JAM PELAYANAN KANTOR KALURAHAN BANGUNCIPTO SENIN-KAMIS O8.00 WIB s/d 15.30 WIB ISTIRAHAT 12.00 WIB s/d 13.00 WIB JUMAT O8.00 WIB s/d 15.00 WIB ISTIRAHAT 11.30 WIB s/d 13.00 WIB -- selengkapnya... JAM PELAYANAN KANTOR KALURAHAN BANGUNCIPTO SELAMA BULAN RAMADHAN SENIN-KAMIS 07.30 WIB s/d 15.15 WIB ISTIRAHAT 11.45 WIB s/d 12.15 WIB JUMAT 07.30 WIB s/d 11.00 WIB -- selengkapnya...

SUGENG AMBAL WARSA SRI SULTAN HAMENGKU BUWONO X INGKANG KAPING 77

Admin Kalurahan 02 April 2023 Dibaca 1.221 Kali
SUGENG AMBAL WARSA SRI SULTAN HAMENGKU BUWONO X INGKANG KAPING 77

Kulawarga Ageng
Pemerintah Kalurahan Banguncipto
Kapanewon Sentolo Kabupaten Kulon Progo
Daerah Istimewa Yogyakarta

Ngaturaken Sugeng Ambal Warsa Sri Sultan Hamengku Buwono X Ingkang Kaping 77

Kanthi panjurung donga, mugiya Gusti Allah SWT tansah maringaken panjang yuswa, sehat bagas waras, berkah barokah, minangka dados pangayoming kawula Ngayogyakarta Hadiningrat. Aamiin.

Beri Komentar
Komentar baru terbit setelah disetujui oleh admin
CAPTCHA Image